Nyílt felhívások

Az URBACT titkárság nyílt felhívás keretében 3 álláslehetőséget és egy gyakornoki lehetőséget hirdet meg.

Az URBACT Titkárság kommunikációs gyakornokot keres
 
2014. október 20.
 
Az URBACT kommunikációs gyakornokot keres, aki segíti az URBACT Titkárság kommunikációs csapatának a tevékenységét a 2015. évben. A jelölt rendelkezzen haladó angol nyelvtudással, érdekelje a kommunikáció és az új technológiák. A munka során a gyakornok projektmenedzsment ismereteket szerez, szert tehet kölcsönös kulturális tudatosságra és megtanulja, hogyan kell egy kulturálisan sokszínű munkahelyen dolgozni.
Jelentkezési határidő: 2014. november 16. A pályázati felhívást (angolul) itt találja.
 
 
URBACT III projekt- és pénzügyi munkatárs
 
2014. október 3.
 
Az URBACT Közös Technikai Titkárság projekt- és pénzügyi munkatársat keres 3 éves határozott idejű szerződéssel. A sikeres pályázó segíti a programozási és pénzügyi igazgatót minden, az URBACT II és III projektek sikeres irányításához és nyomonkövetéséhez kapcsolódó feladatban. Ezen feladatok közé tartozik, hogy segítséget nyújtson a kedvezményezetteknek menedzsment kérdésekben, az URBACT projektekkel kapcsolatos alkalmassági vizsgálatokat folytasson le,  előkészítése a projektek szerződéses dokumentációit,  hivatalos bizottsági jelentéseket írjon, monitorozza a projektek előrehaladását a kimeneti és pénzügyi mutatók tekintetében, valamint segítse a projektek nyilvántartását. A sikeres pályázónak folyékonyan kell beszélnie angolul.
Jelentkezési határidő: 2014. október 31. A pályázati felhívást (angolul) itt találja.
 
 
Projektzáró munkatársat keres az URBACT II Operatív Program Közös Szakmai Titkársága
 
2014. október 3.
 
Az URBACT Közös Technikai Titkárság projektzáró munkatársat keres rövid távú, határozott idejű szerződésre. A sikeres pályázó segíti a programozási és pénzügyi igazgatót a 2007-2013 közötti programozási időszak URBACT projektjeinek zárásával kapcsolatos feladatokban. E feladatok közé tartozik a partnerekkel való kapcsolattartás, jelentések írása, valamint hivatalos dokumentációk elkészítése.
Jelentkezési határidő: 2014. október 31. A pályázati felhívást (angolul) itt találja.
 
 
Az URBACT III program hálózati és kapacitásépítő senior munkatársat keres
 
2014. október 2.
 
Az URBACT Közös Technikai Titkárság hálózati és a kapacitásépítő senior munkatársat keres 3 éves határozott idejű szerződéssel. A sikeres jelölt támogatja a transznacionális hálózati és kapacitás-építési tevékenységeket, emellett segíti a projektmenedzsert az URBACT II és III projektek sikeres irányításához és nyomon követéséhez, valamint a program végrehajtásához szükséges feladatokban. A sikeres pályázónak folyékonyan kell beszélnie angolul.
Jelentkezési határidő: 2014. október 31. A pályázati felhívást (angolul) itt találja.