URBACT III programindító Brüsszelben

Az URBACT III program 2015. március 16-én, Brüsszelben tartja hivatalos megnyitóját. Csatlakozzon, ismerje meg az eddig elvégzett munkát és az új programot!

Az URBACT program eddigi eredményeit és mindenekelőtt az új URBACT III programot számos különféle tevékenység keretében mutatjuk be. Európai városok az URBACT programban való együttműködés tapasztalatairól tartanak előadásokat. Az „URBACT dióhéjban” című bemutató igyekszik megvilágítani a program lényegét, az EU-s, norvég és svájci városok közötti együttműködéseket. A résztvevők a panelbeszélgetések keretében számos olyan érintett tapasztalatait ismerheti meg, akik aktívan részt vettek a programban. És még más meglepetéseket is tartogatunk…

Az esemény jó lehetőség

  • tájékozódni az URBACT program lehetőségeiről,
  • megismerni a lezárult és a futó projekteket és kapcsolatba kerülni a projektek vezetőivel,
  • kapcsolatba kerülni és konzultálni más városfejlesztési szakemberekkel,
  • lehetséges partnereket találni a programhoz való csatlakozáshoz.

Ki vehet részt?

A programindítót helyi, régiós, nemzeti és uniós szinten tevékenykedő településfejlesztési szakembereknek és döntéshozóknak terveztük. Szívesen látjuk az URBACT hálózatok partnereit és szakértőit, a nemzeti hatóságok, EU-s intézmények, kutatóintézetek, valamint az operatív programok közreműködő szervezeteinek munkatársait is.

További információt az eseményről és a regisztrációról később még közzéteszünk.

Ünnepelje velünk az URBACT III program indulását!

 

Fotó: Pierre Andrews