Már több mint 700 résztvevő regisztrált a 2018-as lisszaboni URBACT Városfesztiválra

A 2018-as URBACT Városfesztivál iránt kiemelten nagy az érdeklődés. Több mint 700 ember regisztrált. Az általános regisztráció véget ért.

Azon városok számára, akik most csatlakoztak az URBACT-hoz, 2018. július 15-ig áll rendelkezésre a speciális, meghosszabbított regisztrációs időszak. Írjon a communication@urbact.eu email címre.

A beérkezett jelentkezések kiválasztásra kerülnek. A kiválasztott résztvevők meghívást kapnak egy második regisztrációs eljárásra.

 

Szeptember 13-14-én Európa minden részéről érkeznek Lisszabonba (Portugália) gyakorló városvezetők, megválasztott képviselők, valamint városfejlesztési szakértők azért, hogy közösen megtárgyalják a 20 Akciótervezési Hálózat eredményeit, megünnepeljék a program 15. évfordulóját, illetve a városok mint az európai változások kezdeményezőinek növekvő befolyását.

Már több mint 700 ember regisztrált a 2018-as lisszaboni URBACT Városfesztiválra. Az általános regisztráció 2018. június 30-án ért véget.

Azon városok számára, akik most csatlakoztak az URBACT-hoz, meghosszabbított regisztrációs időszak áll rendelkezésre. Az új városok 2018. július 15-ig regisztrálhatnak a communication@urbact.eu email címen.

A nyár folyamán információkat fogunk közölni a rendezvény honlapján: 2018cityfestival.urbact.eu és az erre létrehozott Facebook esemény oldalán. Maradjunk kapcsolatban!

http://urbact.eu/more-700-participants-registered-urbact-city-festival-lisbon-2018