Szükségletfelmérés az URBACT IV program megtervezéséhez

Az URBACT program jövőjét 2020-ban kell kitalálnunk, és számítunk az Ön véleményére is!
 
Elindul a „Városok szükségletelemzése”, amely az URBACT IV program kialakításának első lépése. Egy rövid felmérés segítségével szeretnénk összegyűjteni az európai városi szakértők, így az Ön véleményét is az URBACT programra vonatkozó igényekről.
 
A kitöltésen kívül szíves segítségét kérjük e kérdőív terjesztésében partnerei körében. A felmérés célközönségét elsősorban a városok jelentik (akár részt vesznek az URBACT-ban, akár nem), illetve a városokat képviselő szervezetek, nemzeti képviselők/kapcsolattartók és az operatív programok irányító hatóságai.
 
A felmérés angol nyelvű. 
Kérjük, március 19-ig járuljon hozzá ehhez a felméréshez!
  
E felmérés eredményei, az URBACT III programból levont fő tanulságok (az URBACT hálózatok záró felmérései, URBACT értékelés stb.), valamint a legfrissebb városi statisztikák alapján rövid összefoglalót készítünk.
 
Ez az összefoglaló adja majd a vitaalapot az első Programalkotó Bizottságnak 2020. május 12-13-án, Dubrovnikban. Különösen fontos a szükségletek és az új kihívások meghatározása (az integrált és részvételen alapuló városfejlesztéssel kapcsolatos tematikus és módszertani igények) az URBACT IV új stratégiájának kialakításához.

A kérdőív az alábbi linken érhető el:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/URBACTIVsurvey