Vegyen részt Brüsszelben az URBACT új Tematikus Jelentéssorozatának nyitórendezvényén - "Cities of Tomorrow: Action Today"

Az URBACT Program az Európai Bizottság Regionális és Várospolitikai Főigazgatóságának támogatásával szervezi a "Cities of Tomorrow: Action Today" című hat részből álló új URBACT Tematikus Jelentéssorozat nyitó rendezvényét. Az URBACT kapitalizációs tevékenységének eredményeként megjelent beszámolók a kulcsfontosságú városi kihívásokra összpontosítanak.
A rendezvényre 2013. június 18-án 11.00 és 14.00 óra között kerül sor Brüsszelben, az Európai Bizottság Albert Borschette Konferenciaközpontjában.
Jöjjön el és vegyen részt az európai városok sorsát befolyásoló kérdések megvitatásában szakértői fórumunkon, ragadja meg a lehetőséget és tegye föl saját kérdéseit.

Regisztráljon most!

Az URBACT Tematikus Jelentések új sorozata: Városok Holnap - Cselekvés Ma
Az Európai Regionális Politikáért Felelős Biztos, Johannes Hahn a jelentés bevezetőjében rámutat, hogy e hat tematikus jelentés bizonyítékul szolgál arra, hogy a fenntartható városfejlesztési stratégiák összefogják az Európa 2020 környezeti, társadalmi és gazdasági pilléreit, alkalmazva egyúttal az integrált és részvételen alapuló megközelítési módszert.

Ne hagyja ki az egyedülálló nyitó rendezvényt Brüsszelben
A rendezvényen a résztvevők megismerkedhetnek az egyes jelentések főbb megállapításaival valamint az URBACT kapitalizációs folyamat egészével. Egy panelbeszélgetésre is sor kerül az URBACT szakértők és a politikai élet képviselői között, majd kapcsolatépítő ebéd keretében kaphatnak lehetőséget a résztvevők arra, hogy találkozzanak a publikációk szerzőivel és megbeszéljék a releváns városügyi kérdéseket. A rendezvény nyitott a politikai képviselők, döntéshozók, városi szakértők, valamint az uniós intézmények, partner programok és szervezetek, a civil szervezetek és a tudományos élet minden érdeklődő képviselője számára.

Helyszín: Albert Borschette Konferenciaközpont, 0D terem. Froissart rue 36, B-1040 Brüsszel, Európai Bizottság

Regisztrációs információ: a regisztráció nyitott. Kérjük, töltse ki az űrlapot, amely elérhető az alábbi linken. Regisztrációs díj nincs.

Kapcsolat: Kristine Sergejeva, URBACT kommunikációs menedzser, e-mail: k.sergejeva @ urbact.eu, tel: (33) 1 49 17 45 81

Bővebben:
Registration - URBACT honlap
Series of URBACT thematic reports "Cities of Tomorrow: Action Today" - URBACT honlap