URBACT CityLOGO: Még van egy szabad hely!

A CityLOGO - Innovative Place-Brand Management (Városlogó – Innovatív hely-reklám menedzsment) elnevezésű URBACT projekt partnervárost keres a konvergencia régiókból.

 

Miről szól ez a projekt?

A CityLOGO az URBACT program 3. pályázati körében elfogadásra került projekt. Vezető partnere Utrecht városa, megvalósítására a következő két és fél évben kerül sor. Mindezidáig ez az egyetlen olyan transznacionális projekt az EU-ban, mely alapos és innovatív módszerekkel kívánja vizsgálni a városmarketing témáját. A partnerség véglegesítéséhez egy hat hónapos felkészülési időszak telt el a projektben, mely során bővítenie kell a résztvevők körét, és most, ezen időszak végén még mindig van egy üres hely egy városnak az Európai Unió konvergencia régióiból! Olyan várost keresnek, mely szintén rendelkezik valamilyen tapasztalattal a városmarketinget illetően, és ami a legfontosabb, hogy határozott szándéka legyen előrelépni ebben, és tökéletesítenie eddigi törekvéseit.
Az egy partnerre eső költségvetés 55 ezer euró körül alakul a 2013-15 közötti időszakra vonatkozóan, az ERFA támogatás 80%-os.
 

További információért keresse fel a projekt vezető partnerét:

Miguel Rivas, CityLOGO vezető szakértő
E-mail: mrivas@grupotaso.com
Tel.: +34 (0) 955 432 251
Mobil: +34 (0) 687 907 454

CsatolmányMéret
PDF icon 2012_10_CityLOGO.pdf192.11 KB