Városfejlesztési Hálózat - webinárium sorozat, 2021. február 3-17.

Az Európai Bizottság Regionális és Várospolitikai Főigazgatósága és az Innovatív Városfejlesztési Tevékenységek Titkársága (UIA) nevében meghívjuk Önt a Városfejlesztési Hálózat (UDN) „Városi innovatív cselekvések, eredmények és perspektívák” című webináriumára.
 
A Városfejlesztési Hálózat és az UIA összefogásában valósul meg ez a 3 részes webinárium, amely megismerteti a hallgatósággal a UIA kezdeményezések eredményeit és jövőbeli perspektíváit. Ezen kezdeményezések összesen 20 európai államban 86 projekt megvalósulását segítették, melyek fókuszába a városok számára az innovatív megoldások kipróbálását és a tényeken alapuló városi politikák kidolgozását helyezték.

A 2021/27 kohéziós politika előkészítésének döntő szakaszához közeledve, valamint az Új Lipcsei Charta elfogadását követően, ez a sorozat kedvező lehetőséget teremt, hogy összegyűjtse a kohéziós politikában érdekelt feleket, annak érdekében, hogy összegezzék az UIA eddig elért eredményeit és szerepét a kohéziós politikában és annak jövőjét tekintve a 2021/27-es Európai városi kezdeményezésekhez kapcsolódóan.

A webináriumi sorozat 3 fő kérdésre összpontosít:

1. szekció: UIA-eredmények. UIA, mit értek el eddig? 2021. február 03.
2. szekció: UIA és kohéziós politika. Az UIA és a kohéziós politika áthidalása: hogyan lehet optimalizálni az UIA hozzáadott értékét? 2021. február 10.
3. szekció: UIA a jövőben. Milyen lesz az innovatív cselekvések új modellje a 2021–27-es európai városi kezdeményezés keretében? 2021. február 17.
 
Az eseményre regisztrálni az alábbi linken lehet:
Regisztráció