Rendezvény – Üdvözöljük az URBACT Nyári Egyetem honlapján

Rendezvény – Üdvözöljük az URBACT Nyári Egyetem honlapján

Szervezés alatt áll az URBACT Helyi Támogató Csoportok számára meghirdetett URBACT 2. Nyári Egyetem. Az esemény az írországi Dublinban kerül megrendezésre 2013. augusztus 28. szerda és augusztus 31. szombat között. Látogasson el a rendezvény weboldalára, ha többet szeretne tudni a programról, az egyedülálló tanulási folyamatról, a szakpolitikai területekről, a trénercsapatról és természetesen Dublinról.

Az URBACT Helyi Támogató Csoportok Nyári Egyeteme egy egyedülálló tanulási tapasztalat, amelynek elsősorban az a célja, hogy erősítse a várospolitikában alkalmazott részvételi akciótervezéshez szükséges egyéni készségeket és képességeket. Városfejlesztési szakemberek, politikai döntéshozók, civil szervezetek, a civil társadalom és a magánszektor képviselői nyernek közös tapasztalatot a képzés, gyakorlati feladatok és hálózatépítés kombinációjából álló eseményen.
Az URBACT Nyári Egyetemen történő részvétel a férőhelyek korlátozott száma miatt a 15 jelenleg futó projekt partnervárosai számára nyitott. Azonban különös figyelmet fordítunk arra, hogy a rendezvény tartalmát, az ott elhangzottakat széles körben megosszuk az érdeklődőkkel az URBACT Nyári Egyetem honlapján.

A programról és a szakpolitikai területekről, valamint a trénercsapatunkról szóló információktól kezdve a Dublinba történő utazáson és ott tartózkodáson át a honlap teljeskörű segítséget nyújt a rendezvény időtartama alatt.

Bővebben: