URBACT 2021 - Online Városfesztivál 2021. június 15–17.

Itt az ideje, hogy az URBACT megossza a városi átalakulás receptjét, csatlakozzon a 4. URBACT Városfesztiválhoz, amely most először online lesz megtartva! 

Kétévnyi kísérletezést, csereprogramokat és tanulást követően 25 ország több mint 150 európai városa kész megmutatni eredményeit. Ezek a városok összefogtak és 23 városi jó gyakorlatot adaptáltak saját, helyi körülményeikhez igazítva. A globális járvány tagadhatatlanul kihatott a városokra, de ez egyben lehetőséget teremtett arra is, hogy átgondoljuk, hogyan élünk a városi terekben.

Az idei fesztivál online, június 15–17. között lesz megrendezve. Regisztrálni lehet itt, amely teljes hozzáférést biztosít a háromnapos rendezvényhez. A program több mint 30 szekciót tartalmaz az URBACT módszerekről, eszközökről és városfejlesztési kihívásokról, témákról: zöld városok, digitális átmenet, produktív városok és igazságosabb, befogadóbb városok ... lesz online piactér, amelyen több mint 50 stand nyújt friss információkat az alkotóktól  a résztvevők számára.

 
Lehet tanulni, inspirálódni, találkozni hasonló érdeklődésű emberekkel. Bele lehet pillantani az URBACT program következő eseményeibe is.

Promóciós videó:

További információ: https://urbact.eu/transfer-time-to-share