REL Expo és konferencia, Rövid Ellátási Lánc rendezvény / 2021. június 25.

Az elmúlt egy év elsősorban a koronavírus okozta megbetegedések és lezárások által okozott sokkról szólt, ami sok szempontból új szemlétet és jövőképalkotást kíván meg tőlünk. Az ellátási láncokban tapasztalt nehézségek ráerősítettek az igényre a kisléptékű, lokális termékek iránt és felhívta a figyelmet a környezetvédelmi szempontból tudatosabb viselkedési és fogyasztási mintákra.

Ahhoz, hogy ezeket a fenntarthatóbb igényeket a jövőben is alkalmazni lehessen, az innováció elengedhetetlen! Versenyképes okos termelők és hálózati szereplők kellenek, akik felkészültek a piac és a környezeti tényezők állandó változásaira.

Az idei évben elérkeztünk a „SMARTCHAIN igények által vezérelt innovatív megoldások a rövid élelmiszer ellátási láncokban” néven futó nemzetközi projektünk zárásához, amely az Európai Unió Horizon 2020 kutatás-fejlesztési programjának támogatásában valósulhatott meg. A projekt célja, hogy elősegítse és felgyorsítsa az együttműködés alapú REL-ek (Rövid Élelmiszer Ellátási Láncok) fejlődését új, szilárd üzleti modellek és innovatív gyakorlati megoldások bemutatása által.

Időpont: 2021. június 25. (péntek), 9:30-17:00
Helyszín: Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ - Haszonállat-génmegőrzési Intézet Gödöllő, Isaszegi út 200, 2100
A rendezvényről további részletek a Kislépték honlapján találhatóak.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://forms.gle/H8tCHn7R4xHsxLhB8