#URBACT2013: Kövess minket, csatlakozz a hálózathoz!

URBACT Nyári Egyetem /http://university2013.urbact.eu/ : egy széleskörű hálózat központja. Ez az alapgondolat, amit követünk a közösségi média kampányunkon keresztül, támogatva ezzel az URBACT Nyári Egyetem tevékenységét.
Legyen részese az élménynek, kövessen minket és segítsen bővíteni a hálózatot!

Mindenki tisztában van a hálózati munka fontosságával, mindannyian érzékeljük, hogy a különböző ötletek és tapasztalatok, a különböző nézőpontok milyen módon tudják befolyásolni a döntéseket, hogyan tudnak segíteni a problémák megoldásában, illetve hogyan segítik elő az új ötletek, váratlan megoldások kezeletlen projektek kidolgozását.

Ezt a koncepciót szeretnénk alkalmazni saját kommunikációnknál, a személyes tapasztalatok egyesítésénél és a virtuális hálózati munkánál. Ez az, amiért kifejlesztettünk egy közösségi média tervet, amellyel támogathatjuk a Nyári Egyetemet.

#URBACT2013: ez a kulcsszó felületeinkhez: Facebook, Twitter, Flickr, Instagram és Storify mind elérhető lesz az URBACT Nyári Egyetem dublini napjai előtt, alatt és után, hogy az összes résztvevő segítségére legyen a szükséges információk megtalálásában, fontos közlemények megosztásában, a többi résztvevővel való kapcsolattartásban és abban, hogy semmit se veszítsünk az élményekből.

Két lépést ajánlunk: az összes közösségi felületünk követése, valamint együttműködés velünk gondolatok, képek, hozzászólások és hivatkozások megosztásával.

Az összes útmutatás és információ elérhető az alábbi honlap címen: http://university2013.urbact.eu/conference-live-stream/university-live-stream.

Kövessen minket élőben a dublini események alatt!

Információk, képek, hasznos hivatkozások már most elérhetők. Kövesse az #URBACT2013-at!