Takarékoskodjon a papírral és az idővel: töltse le az USU anyagokat!

Az URBACT Nyári Egyetem (URBACT Summer University – USU) célja, hogy környezeti hatását, hasznát tekintve okos rendezvénnyé váljon. Ezért a résztvevők számára tevékenységükhöz, illetve a szakmai műhelyekhez szükséges anyagok nagy része már online elérhető.

Mielőtt elindulna Dublin-ba, győződjön meg róla, hogy letöltötte a Nyári Egyetem programját, a műhelyekhez kapcsolódó csoportmunkák vázlatait, a szógyűjteményt és a hasznos információkat.
To print or NOT to print... by Adarsh Upadhyay, on FlickrAz összes dokumentum könnyen elérhető PDF formátumban, amely könnyen olvasható úgy laptopokon, mint okos telefonokon és tableteken is. Amennyiben szükséges, természetesen lehetőség van az anyagok gépekre mentésére és nyomtatására is. Azonban arra kérjük, hogy támogatva kezdeményezésünket, akár papíralapú vagy elektronikus anyagokról van szó, hozzák magukkal saját példányukat!

Célunk, hogy csökkentsük a környezeti terhelést, segítsen, hogy maximalizálhassuk a megtakarítható papír mennyiségét!

Az anyagok elérhetők a honlap megfelelő tartalmú szekciójában, továbbá összegyűjtve megtalálhatók e rendezvényhonlap egy speciális oldalán illetve az URBACT Slideshare fiókjában.

Bővebben:
URBACT Nyári Egyetem honlap - http://university2013.urbact.eu