Csupán másfél hónap van hátra az URBACT éves konferenciájáig, álljon itt 6 érv, miért érdemes Önnek is részt venni rajta!

Csak pár nappal karácsony, a vidámság és ünneplés időszaka előtt, milyen izgalmas arra gondolni, hogy az URBACT 2012-es Éves Konferenciája Koppenhágában kerül megrendezésre!

Igen, biztos vagyok benne, hogy Ön is ugyanarra gondol: Skandináviában sokkal közelebb lesz a Mikulás otthonához! Én már alig várom, hogy összepakolhassam a meleg holmijaimat, és felkerekedjem Koppenhágába! De nem csak ezért… az URBACT 2012-es Éves Konferencia sokkal többet tartogat Önnek is! Engedje meg, hogy megosszam a hat legerősebb érvet, ami az URBACT eseményen résztvevőkre vár.

1. Tesztelje környezetbarát oldalát: az alacsony széndioxid-kibocsátású városok eme zászlóshajója, melyet számtalan zöld díjjal jutalmaztak már, és amely nemzetközi elismerést is szerzett, az Ön gondolatait is biztosan felrázza! A hat műhelyvita közül is az egyiket ennek a témának szentelik: gondolja újra mobilitását.*
 

2. Egy konferencia, mely a résztvevők interaktivitására és bevonására épít: ez a konferencia egyedi módon teszi közérthetővé a Bizottság „A holnap városai” című jelentését. Interaktív műhelyvitákon és dinamikus plenáris beszélgetéseken keresztül kerülnek elő a legfontosabb városi témák.

*
3. Alkosson képet a jövő európai városáról: használja ki, hogy a nagyszerű felhozatalból a legnevesebb városi döntéshozókkal és gyakorlati szakemberekkel találkozhat Európából és a világ többi részéből, hogy aztán saját elképzelésekkel térjen haza az európai városokat érintő kihívások megoldását illetően.

*

4. Fedezze fel Koppenhága városát: ugye nem utazik el ilyen messzire úgy, hogy kihagy valamilyen nevezetességet Koppenhágában? Csatlakozzon a számos vidám esemény egyikéhez, mint a kincsvadászat, a helyszínbejárások, vagy az éjszakai csónaktúra a városi kikötőben! Ez egy remek alkalom arra, hogy megismerje a várost.

*

5. Bővítse ismeretségi körét, és találkozzon az Európa-szerte összegyűlt szakmabeliekkel: vegyen részt kerekasztal-beszélgetéseken az anyanyelvén beszélőkkel az URBACT Café-ban, cseréljen tapasztalatot a közös műhelyvitákon résztvevő kollégákkal, ismerjen meg új embereket a kiállítási térben… és bővítse virtuális ismeretségi hálózatát egy szociális média-barát eseményen!

*

6. Szerezzen egyedi bepillantást az integrált városfejlesztésbe szakértőktől… ingyen! Ez a konferencia teljesen ingyenes. A városi témákban való ismeretei egyértelműen bővülnek, anélkül, hogy bármi kiadása lenne. A plenáris ülésektől kezdve a műhelyvitákon és a kikötői hajótúrán keresztül a helyszínlátogatásokig az ebédek és vacsorák… ez mind a konferencia programjának része az Ön kényelméért!

*

Most már beláthatja, hogy nem arról van szó, hogy közelebb kerüljünk a Mikuláshoz, hanem sokkal többről! Szóval indulás! Tervezze be utazását, és regisztráljon erre az ígéretes URBACT összejövetelre!
Találkozunk Koppenhágában!

 

CsatolmányMéret
PDF icon 2012_10_Annual_conference_kedvcsinalo.pdf216.39 KB