Save the date - URBACT Városfesztivál 2022. június 14-16. Párizs

A 2022-es URBACT Városfesztivált Pantinban (Párizsi agglomeráció) rendezik meg 2022. június 14-16. között. Jegyezd fel a dátumot!

A 2021-es Városfesztivál online eseménye után, az URBACT csapata izgatottan tervezi, hogy a 2022-es rendezvény az emberek valós fizikai jelenlétével legyen megvalósítható, remélve, hogy az egészségüyi feltételek engedni fogják!

A fő helyszín a La Cité Fertile lesz, az egyik legnagyobb környezettudatos terület Párizsban. La Cité Fertile egy egykori vasúti területen található és célja, hogy az embereket összehozza, miközben az ökológiai átmeneteknek szentelt ökoszisztémát építsen ki.

A hely szellemisége eszenciális a 2022-es Városfesztivál karbonsemlegesség kihívásának eléréséhez. Egy megújuló energiaforrást használó, ökoorientált hely használata, a helyi, szezonális és növény alapú élelem fogyasztása, a komposztálás és szemétgyűjtés, valamint a csökkent széndioxid kibocsátás a résztvevők utazásait kompenzálva, az ökológiai lábnyomot csökkentve, mind olyan tevékenység, amely remélhetőleg kikövezi az utat az elkövetkező karbonsemleges rendezvényeknek és jógyakorlatoknak az URBACT-on keresztül.

Bőven van mit ünnepelni: az URBACT IV elindulása, az Akció Tervezési Hálózatok teljesítmányei, újra együtt lenni, és mégtöbb meglepetés...

A regisztráció 2022-ben indul. Figyeld a közösségi média csatornáinkat és iratkozz fel a hírlevelünkre!