CLAIRO konferencia meghívó

Kedves Érdeklődő!

Nagy örömmel hívunk meg az online CLAIRO konferenciára: Klímaváltozás hatásaira rugalmas és élhető európai városok. A konferencia helyszínéül a CLAIRO projekt koordináló partnere, Ostrava városa szolgál, időpontja pedig 2022. március 22. 9:30 ZOOM alkalmazáson keresztül.

A CLAIRO (CLear AIR and CLimate Adaptation in Ostrava - Tiszta levegő és klímaadaptáció Ostravában) egy kutatói projekt, amely a levegőminőségre fókuszál. A projekten keresztül igyekszünk bemutatni, hogy a levegőszennyezés szisztematikus csökkentése megvalósítható megfelelő növényzet telepítésével, gondosan megtervezett térszerkezettel, speciális kezelési módszerekkel. Még több információ a projektről itt található.

A konferencia számos új információt és előremutató trendet fog prezentálni, amely segít a városoknak rugalmasabbá válni a klímaváltozással szemben. A főtéma  a városias tájakban való zöldítés speciális funkciója és annak hatása a levegőminőségre lesz. A délutáni szekcióban workshopokat tartanak a CLAIRO projekt kutatásának következtetéseiről. A csatolmányban olvashatsz a konferencia pontos menetéről és tartalmáról. Még több információ a konferenciáról itt található.

Ha szeretnél részt venni a konferencián ezen a linken tudsz jelentkezni. A regisztráció határideje 2022. március 21. hétfő.

A konferencia nyelve angol, a részvétel ingyenes.

Ha bármi kérdésed van, kérünk írj a conference@ostrava.cz e-mail címre.

Üdvözlettel,

A CLAIRO csapata

conference@ostrava.cz

conference@ostrava.cz

CsatolmányMéret
PDF icon CLAIRO konferencia meghívó és program615.23 KB