"Munkaterület, városok és a technológiai jövő": megnyílt a regisztráció a TechPlace következő rendezvényére

Szakértői betekintés a helyalapú technológiai központok folyamatosan változó, dinamikus szerepébe az EU városaiban. Regisztráció a "Tech Places - munkaterületek, városok és a technológiai jövő" című rendezvényre.

A 2022. március 29-én megrendezésre kerülő URBACT TechPlace rendezvényre való regisztráció megnyitásakor a projekt vezetője, a Barnsley Digital Media Centre munkatársa, Tracey Johnson ismerteti a projekt hátterét. Szó esik a Covid technológiai közösségekre és munkaterületeikre gyakorolt hatásairól is az URBACT-városok jó gyakorlatainak példáival...

De mi is az a TechPlace?

A TechPlace közösség mindazoknak szól, akik aktívan próbálják fejleszteni a helyi, regionális vagy országos technológiai ágazatot. Itt a városokban és régiókban, vagy akár a nemzeti kormányzatnál, ügynökségeknél és közszférában dolgozók, illetve a magánszektorban tevékenykedő, saját vállalkozást építő vagy a technológiai növekedési programban részt venni kívánó emberek, továbbá az új technológiai ismereteket előmozdító oktatók és akadémikusok találhatják meg számításukat.

Lényegében azok számára jött létre, akik pozitív változást akarnak elérni a technológiai és digitális gazdaságban az EU-ban és azon túl. Érdekközösséget és olyan biztonságos helyet építünk, ahol idétlen kérdéseket is feltehetsz!

A TechPlace számos URBACT akciótervezési hálózatból nőtt ki, köztük a TechTown, a GEN Y CITY és az Interactive Cities hálózatból, és egy olyan tőkésítési kezdeményezés, amely megosztja e partnerségek tanulságait, valamint esettanulmányok és történetek széles skáláját mutatja be a technológiai gazdaságukat fejlesztő városokról.

Csatlakozz a TechPlace projekt csapatához a 2022. március 29-i, "Tech Places - munkaterületek, városok és a technológiai jövő" című rendezvényünkön, ahol elmélyedünk abban, hogy a városok hogyan biztosíthatnak alkalmas helyszíneket és tereket a technológiai vállalkozók számára. A részvétel ingyenes és mindenki számára nyitott. Regisztrálj még ma!

Az összefoglaló forrása: https://www.techplace.online/about-us/

https://www.techplace.online/workspace-cities-and-a-tech-future-registration-opens-for-the-next-techplace-event/?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Newsletter%20March%202022&utm_medium=email