Pályázati felhívás: Integrált akcióterv tanulmány készítésére

Az integrált akcióterv tanulmány célja, hogy hasznos információkkal szolgáljon mind a tartalomról, mind az integrált akcióterv kidolgozásához használt módszerekről. A tanulmány eredményeinek időben rendelkezésre kell állniuk ahhoz, hogy az URBACT IV keretében az akciótervezési hálózatokra vonatkozó első pályázati felhíváshoz (2022 októbere) az integrált akciótervre vonatkozó iránymutatások kidolgozását támogassák.

 

A teljes feladatmeghatározás ide kattintva érhető el.

Az ajánlatokat angol nyelven kell megírni. Az ajánlatoknak tartalmazniuk kell:

1. Egy 4-5 oldalas leírást arról, hogy a pályázó hogyan értelmezi a feladatot és a tanulmány kihívásait, valamint a javasolt módszertant, a pénzügyi részletezést, beleértve a napi díjakat, a költségek felosztását illetve a teljes költségvetést.

2. Részletes önéletrajz angol nyelven, az Europass 1. formátumban

3. Egy angol nyelvű, aláírt motivációs levelet (1 oldal), amely ismerteti, hogy a pályázó(k) miért alkalmas(ak) a tanulmány elvégzésére, valamint a tanulmány szakterületével kapcsolatos fő tapasztalatait.

 

A pályázatokat az URBACT titkárságára kell elküldeni e-mailben Adele Bucella, az URBACT program és projektek osztály vezetőjének az a.bucella@urbact.eu és Thierry PICQUART, az adminisztrációs és koordinációs egység vezetőjének a t.picquart@urbact.eu címre.

Határidő: 2022. június 30. éjfél előtt (CET).

 

Benyújtotta: Josefine Hainsworth