Álláslehetőség : Az URBACT vezető pénzügyi munkatársat keres

Az URBACT titkársága vezető pénzügyi ellenőrt vesz fel. Az állás határozatlan időre szól a projekt- és programozási egységen belül.

 

A projekt- és programozási osztály széleskörű felelősséggel tartozik a programok és hálózatok irányításáért és végrehajtásáért. Az egység 6 munkatársból (köztük az osztály vezetőjéből) és egy gyakornokból áll. A kinevezett személy felel az ellenőrzési és pénzügyi feladatokért, valamint a programozással és a költségvetéssel kapcsolatos feladatokért. Ezen túlmenően a vezető munkatárs támogatja az egység vezetőjét a program- és projektmenedzsmenttel kapcsolatos munkafolyamatok koordinálásával, tervezésével és nyomon követésével kapcsolatos feladatokban.

A legfontosabb feladatok a következők :

A) Általános felelősségi körök

B) 1. munkaterület - programirányítás

C) 2. munkaterület - költségvetési gazdálkodás

D) 3. munkaterület - Audit és ellenőrzés

E) 4. munkaterület - Az osztály vezetőjének támogatása

F) 5. munkaterület - URBACT IV programozás

A teljes munkaköri leírásér ITT érhető el..

Az érdeklődő pályázóknak angol nyelvű Europass önéletrajzot és kísérőlevelet kell küldeniük, amelyben ismertetik az állás betöltéséhez szükséges tapasztalatukat, motivációjukat és erősségeiket, amelyek lehetővé teszik számukra a javasolt feladat elvégzését. Az igazoló dokumentumokat, például diplomát vagy referenciákat később kérjük be.

 

A pályázóknak e-mailben kell elküldeniük pályázatukat Adele BUCELLA-nak, a projektekkel és programozással foglalkozó egység vezetőjének (a.bucella@urbact.eu) és Thierry PICQUART-nak, az adminisztrációs és koordinációs egység vezetőjének (t.picquart@urbact.eu) címére A pályázati és felvételi eljárás határideje:

A pályázatokat 2022. június 30. éjfélig (CET) kell benyújtani.

Benyújtotta: Josefine Hainsworth

 

Eredeti felhívás angol nyelven: https://urbact.eu/vacancy-urbact-looking-senior-audit-and-finance-officer