Felhívás SSA tanulmány elkészítésére

Az URBACT titkársága külső szakértőt keres egy tanulmány elkészítéséhez, amely az akciótervezési hálózatok (APN) keretében 2022-ben megvalósított URBACT III kisléptékű akciók (Small Scale Actions - SSA) főbb jellemzőit, kategorizálását, erősségeit és gyengeségeit összegzi.

A tanulmány fő célkitűzései a következők:

- Az akciótervezési hálózatok (APN) 192 városának különböző kisléptékű akcióinak feltérképezése.

- A megvalósított kisméretű akciók típusainak hatékonyabb megértése és a koncepció eredményesebb kommunikálása a jövőben.

- A kisméretű akciók tipológiájának kidolgozása, amely könnyen használható a koncepció minden változatának kategorizálására és bemutatására, valamint példák gyűjtésére.

- A kisléptékű egyedi intézkedések folyamatának felülvizsgálata a hálózaton belül, beleértve például az ütemezést, a költségvetést, a belső akciótervhez való kapcsolódást, az általánossá tétel vagy a szélesebb körű kiterjesztés lehetőségét, a tematikus sokféleséget, a szakértői értékelést, a hálózat szerepét stb. Ez a felülvizsgálat a hálózatok számára a jövőben hasznosabb iránymutatást jelenthet.

A részletes felhívás ITT érhető el

A szerződéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

- Kezdés: 2022. szeptember 1.

- Munka befejezésének határideje: 2023. január 31.

- Találkozók (becsült időtartam +/- 5 nap)

Az ajánlatokat az URBACT titkárságára várják e-mailben Adele Bucellahoz, az URBACT titkárság projekt- és programozási egységének vezetőjéhez (a.bucella@urbact.eu) és Thierry PICQUARThoz, az adminisztrációs és koordinációs egység vezetőjéhez (t.picquart@urbact.eu) címezve.

Az ajánlatokat beadásának határideje: 2022. augusztus 26. éjfél (CET)

 

Eredeti felhívás angol nyelven: https://urbact.eu/open-call-ssa-study