URBACT várostalálkozó, Fenntarthatóság és digitalizáció – városfejlesztés szakszerűen, 2022. december 7.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium és az URBACT Nemzeti Tájékoztatási Pontja decemberben online rendezvényt szervez széleskörű szakértői beszélgettéssel, amelyre ezúton szeretettel meghívjuk a városok képviselőit, szakértőket és az érdeklődőket.

URBACT várostalálkozó

online konferencia

2022. december 7., 9:15 - 13:15

MEGHÍVÓ

Az Építési és Közlekedési Minisztérium és az URBACT Nemzeti Tájékoztatási Pontja decemberben online rendezvényt szervez széleskörű szakértői panelbeszélgetéssel, amelyre ezúton szeretettel meghívjuk a városok képviselőit, szakértőket és az érdeklődőket.

A program a fenntarthatóság és a digitalizáció témaköreit és összefüggéseit járja körül. Veszprém egyike azon kis- és közepes méretű városoknak Európában, amely lehetőséget kapott egy európai városhálózatban történő részvételre, amelynek célja az ENSZ által meghatározott 17 fenntarthatósági cél (Sustainable Development Goals) helyi szintű megvalósítása. A város képviselőjének előadása után 2 gyakorlati példát mutatnak be az előadók arra vonatkozóan, hogyan segítheti a digitalizáció a döntéshozatali folyamatokat. Ennek keretében az érdeklődők megismerhetik a TPLAB digitális területi adatszolgáltató, valamint a Nemzeti Ingatlanberuházás Helyszínkereső digitális platformokat.

A gondolatébresztő előadásokat követően virtuális panelbeszélgetésre érkeznek az URBACT program vezető szakértői, amelynek során megvitatják a többszintű területi kormányzás, a taktikai urbanizmus módszereit, gyakorlati kérdéseit, válaszokat keresnek arra miért és hogyan segíti elő a fenntarthatóságot és a döntéshozatalt a hely- és tényalapú tervezés, valamint a projektek egymásra épülése és utóélete.

 

Az online rendezvényhez a Webex alkalmazás segítségével lehet csatlakozni.

Csatlakozási link:

https://lechnernonprofitkft.webex.com/lechnernonprofitkft/j.php?MTID=m6b1637b4e7a2faf696b2154aa9ea98ff

 

 

Szeretettel várjuk rendezvényünkön!

/online csatlakozási probléma esetén segít: Bánhidai András, 0630-628-6658/