Partnerkeresés az akciótervezési felhívás kapcsán

Az URBACT partnerkereső eszköz továbbra is rendelkezésre áll azon városok számára, amelyek jelentkezni szeretnének az akciótervezési felhívásra. Itt közzéteheti a város saját témáját, amelyhez más európai városok csatlakozását reméli, vagy kereshet a már közzétett témák, városok között, és felveheti a kapcsolatot az ötletgazdákkal.

Emellett azonban más csatornákon is hírdetik magukat városok, alakuló hálózatok.

A spanyol városok kezdeményezései egy külön oldalon tekinthetők meg.

Emellett emailen érkezett a nemzeti tájékoztatási ponthoz az olasz városok ötleteit tartalmazó táblázat, valamint számos európai város egyedi ajánlata, bejelentkezése. Ezeket a csatolt fájlok között találja.

Kecskemét szintén partnerséget keres a következő témákkal: Innovatív pénzügyi rendszerek, mint például az Urban Fund, a Impact Bond, a crowdfunding vagy a Cooperative modell, amelyekben a városok innovatív módon találják meg az integrált városfejlesztési célú projektek finanszírozását. Az URBACT projekt keretében olyan partnereket keresünk, akik érdeklődnek az új finanszírozási megközelítés iránt.

A lengyel Rumia keres még 3 partnert PPP investments and how they are implemented in larger cities and metropolises témában https://urbact.eu/partner-search-tool/public-private-partnerships-practice